Jämför Snabblån

Prisjämförelse av Smslån hos Wapoh.se

Låna pengar via privatlån

Här hos wapoh.se hittar du långivare som erbjuder större lån online och på nätet. I tabellen finns ränta, långivare, kostnad, avgift samt återbetalningstid. Privatlån kallas ofta blancolån, vilket innebär att låna utan säkerhet. Du ansöker och behöver inte ange syfte eller sätta en sak som säkerhet för lånet.

Lista med olika privatlån från olika banker

Samling med olika aktörer som erbjuder privatlån, i listan ser du ränta, månadskostand, villkor mm från olika svenska banker.

Tips och råd när du letar efter olika lån

Vi rekommenderar att du går igenom syfte och mål med ditt lånande och varför du behöver pengarna. En bra analys innan man lånar skapar förutsättningar för en bra strategi vid återbetalningen. Alla lån skall återbetalas och när det ska ske så måste man vara bered på konsekvenserna, ett osunt lånande kan skapa problem och leda till betalningsanmärkningar hos kronofogden. Att få anmärkningar kan påverka livet för lång framåt och skapa problem med andra saker i livet som att köpa sitt eget boende eller skaffa olika typer tjänster som telefon och bredband.

Tänk igenom och planera ditt framtida privatlån och gå igenom varför du behöver låna och det finns andra sätt att tillförskansa sig pengar. En skuld  innebär att man ett ansvar att se till att lånet återbetalas och man juridiskt tvingad att se till lånet betalas tillbaka. Icke betalda lån ger anmärkningar hos UC, som kan leva vidare och påverka mycket under flera år framåt. Obetalda skulder är allvarliga saker och skall tas på allvar. Genom oss hittar du banker och bolag som inte lånar ut utan att först kontrollera alla fakta, du kan känna dig trygg när du använder de företagen.

Måste man ha en säkerhet när man tar ett privatlån?

Nej, de lån vi listar sker utan säkerhet. Vilket innebär att du inte behöver sätta saker i pant som vid t.ex. villalån. Blancolån eller privatlån innebär alltid att lånet sker utan säkerhet. Detta får som konsekvens att du är ansvarig för lånet och dess följder. I händelse att det uppstår problem med återbetalningen så är det din privata ekonomi som drabbas. Detta är dock inget att oroa sig över, för om du har planerat ditt låntagande väl så uppstår inte det läget. Så länge du har en inkomst så ska de inte vara några problem att återbetala. Eftersom lånen sträcker sig upp till 12 år så blir månadskostnaden låg. Dock ökar den totala räntekostnaden om man väljer att låna under en längre tid. Grund rådet är att alltid återbetala så fort som möjligt för att hålla ner totalkostnaden. Gör en kalkyl över din inkomster och jämför med bankernas månadskostnad så att du vet att din ekonomi tål skulden.

 

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.